از شرکت های دانش بنیان حمایت ویژه خواهیم کرد

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با بیان اینکه از شرکت‌های دانش بنیان حمایت ویژه خواهیم داشت، گفت: وظیفه داریم این شرکت‌ها را تقویت کنیم.


به گزارش خبرنگار ایسنا، منوچهر حبیبی، عصر امروز(هشتم دی) در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان، با بیان اینکه این شورا عالی ترین شورای توسعه‌ای استان است، گفت: وظیفه این شورا تنها توزیع اعتبارات نیست، بلکه باید سازو کار قانونی برای اجرای طرح‌های تحول آفرین که محرک توسعه استان هستند را فراهم کند.


وی با بیان اینکه ظرفیت‌های توسعه استان بالاست، گفت: استان در حوزه‌های مختلف از جمله تجارت، گردشگری، کشاورزی و صنعت ظرفیت‌های بالایی دارد و باید از این ظرفیت‌ها به بهترین شکل استفاده کنیم تا توسعه استان سریعتر رقم بخورد.


حبیبی با بیان اینکه باید زنجیره ارزش در بخش‌های مختلف را با جدیت پیگیری کنیم، گفت: در حوزه‌های مختلف نظیر پتروشیمی، فولاد، گردشگری، نخود، اسب و… باید حلقه‌های مفقوده را شناسایی و زنجیره‌های ارزش را کامل کنیم که این امر به توسعه استان کمک خوبی خواهد کرد.


وی بر برندسازی برای تولیدات و ظرفیت‌های استان هم تاکید کرد و گفت: مجموعه‌های دانشگاهی، شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه‌های اقتصادی و تولیدی استان باید روی برنسازی کار کنند. در حال حاضر تولیدات خوبی در استان داریم، اما روی آنها برندسازی نشده که باید در این حوزه بیشتر کار کنیم.


استاندار کرمانشاه همچنین با بیان اینکه در حوزه بسته بندی هم در استان ضعف داریم، گفت: تولیدات کرمانشاه نظیر شیرینی و روغن کرمانشاهی، گیوه اورامانات، گلیم هرسین و… باید با بسته بندی مناسبی عرضه شود، زیرا این امر می‌تواند ارزش افزوده خوبی برای تولیدات استان ایجاد کند.


وی بر لزوم حمایت از شرکتهای دانش بنیان استان هم تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان خوبی در استان داریم و تعدادشان هم قابل توجه است و باید برند این شرکت‌ها در سطح کشور بدرخشد.


حبیبی با تاکید بر ضرورت حمایت از شرکتهای دانش بنیان استان، گفت: حوزه‌های صنعت، کشاورزی، گردشگری و تجارت ما باید با شرکتهای دانش بنیان تعامل بیشتری داشته و از این ظرفیت استفاده کنند، چرا که در آن صورت ارزش افزوده چند برابری ایجاد خواهد شد.


وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان باید بصورت ویژه دیده شوند، گفت: امروزه توسعه کسب و کارها و تولید و اشتغال باید بر مبنای دانش بنیان باشد، در غیراینصورت موقتی خواهد بود.


حبیبی همچنین بر راه اندازی مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تا پایان ماه جاری تاکید کرد و با بیان اینکه نباید سرمایه گذاران در ادارات مختلف معطل شوند، گفت: با راه اندازی این مرکز ضمن حفظ حرمت سرمایه گذاران، تمام امور مربوط به سرمایه گذاری در یک مکان واحد انجام خواهد شد. دستگاه‌های متولی صدور مجوزهای سرمایه گذاری نیز باید نماینده تام الاختیار در این مرکز داشته باشند که پاسخگوی سرمایه گذاران باشد.


وی افزود: پس از راه اندازی این مرکز، یک برنامه زمان بندی برای صدور مجوز سرمایه گذاری تدوین خواهیم کرد تا امور سرمایه گذاران در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود.


وی به موضوع ناترازی انرژی هم اشاره کرد و با بیان اینکه باید راهکاری برای این موضوع اتخاذ کنیم، گفت: یکی از راهکارها این است که همه ادارات برق مور نیاز خود را از انرژی خورشیدی تامین کنند. برای تحقق این موضوع نیز هم ما اعتباراتی به دستگاه‌ها خواهیم داد و هم خود دستگاه‌ها باید بخشی از اعتبارات مورد نیاز را از اعتبارت دستگاه‌های ملی مربوطه شان تامین کنند.


استاندار کرمانشاه بر لزوم بروزرسانی سند آمایش استان هم تاکید کرد و گفت: این سند مسیر توسعه و اولویت‌های توسعه استان را مشخص می‌کند و باید مبنای کار همه ما باشد، لذا باید بروزرسانی شود.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

بیشتر بخوانیم تفاوت بوتاکس و فیلرهای پوستی چیست؟
بیشتر بخوانیم گاوصندوق اداری چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید